Tudásbázis

Segíthetünk? Können wir helfen? Can we help? يمكننا أن نساعد؟ Putem ajuta? ¿Podemos ayudar?

Tudásbázis

Segíthetünk? Können wir helfen? Can we help? يمكننا أن نساعد؟ Putem ajuta? ¿Podemos ayudar?

Hogyan tudok személyeket hozzáadni az ügyemhez?

You are here:
Estimated reading time: 1 min

A Legisly platform lehetőséget kínál a folyamatban lévő ügyébe további személyeket felvenni. Személyek felvételéhez lépjen be az érintett ügybe, majd kattintson a Csoport gombra:

A megjelenő oldalon láthatja, kiknek van jogosultsága hozzáférni a ügyéhez. További felhasználók hozzáadásához kattintson a jobboldalon található + gombra, majd a lenyíló lehetőségek közül válassza a Személyek felvétele lehetőséget.

  1. A meghíváshoz adja meg az érintett személy e-mail címét és válasszon jogosultságok közül. Milyen jogosultsági szintek léteznek?
  2. Amennyiben az érintett cím regisztrálva van a Legisly adatbázisában, úgy e-mailes értesítést küld a címre, illetve a meghívó megjelenik a címzett fiókjában a “Meghívóim” fül alatt.
  3. Amennyiben a címzett nem rendelkezik Legisly fiókkal, úgy a rendszer felajánlja új fiók létrehozását. Bejelentkezést követően a meghívót a “Meghívóim” fül alatt találja.

Honnan tudom, hogy elfogadták-e a meghívót?

A csoport oldalon található táblázatban a Státusz oszlopban találja a meghívó státuszát. Amennyiben Inaktív, úgy a meghívó nem lett elfogadva. Amennyiben Aktív, úgy a meghívást elfogadták az a címzett már hozzáfér az ügy tartalmához.

Was this article helpful?
Dislike 0
Views: 26